פסטה בעלה שטח פנים רחב מומלצת בעיקר עם רטבי עגבניות ובשר 500 גרם
הצורה המוכרת והפופולארית ביותר. פסטה קצרה וחלולה בעלת פני שטח מחורצים וקצוות אלכסוניים. מצויינת לשימוש במאפי פסטה שונים, ולהגשה עם רטבים מיוחדים על בסיס ירקות כמו קישואים, חצילים, וארטישוקים.500 גרם
פסטה בצורה של אורז מתאימה במיוחד למרקים סמיכים.500 גרם
פסטה בעלה שטח פנים רחב מומלצת בעיקר עם רטבי עגבניות ובשר
צינורות פסטה קצרה, חלולים ובעלי חריצים שאוחזים היטב את הרטבים. מתאימה במיוחד לרטבי עגבניות ובשר.
פסטה ארוכה (מגולגלת) מומלצת בעיקר עם רטבים כבדים. ראגו ורטבי שמנת ועגבניות.500 גרם
פסטה ארוכה (מגולגלת) מחיטה וביצים, מומלצת בעיקר עם רטבים כבדים. ראגו ורטבי שמנת ועגבניות.250 גרם
פסטה קצרה יותר מהריגטוני הקלאסי, מתאימה לרטבים עשירים של בשר ורטבי שמנת.500 גרם
פסטה לינגוויני דקה וצרה, בתוספת טעמי כמהין משובח. מתאימה במיוחד עם רטבים על בסיס שמנת. 250 גרם
פסטה לינגוויני דקה וצרה, בתוספת דיו שחור של הדיונון. מתאימה במיוחד עם רטבים על בסיס דגים ופירות ים. בעלת טעם ים עדין. 250 גרם
אורז תאילנדי מסוג יסמין.1 ק"ג