1. דלישס
  2. בשרים
  3. /
  4. בשר טחון

בשר לבן + בקר טחון

13.1 ש"ח ל- 100 גרם בשר לבן + בקר טחון
שיטת חלוקה:
  • רבע (0.25) ק"ג לקופסה
  • 0.5 ק"ג לקופסה
  • 1 ק"ג לקופסה
סוג הטחינה:
  • טחינה רגילה
  • טחינה כפולה
מחיר: 139 לק"ג
לקריאת התקנון לחצו כאן

1. צפון תל אביב - 30 ש"ח
2. ת"א מרכז, רמת השרון, הרצליה, כפר שמריהו, גבעתיים, ר"ג - 40 ש"ח

מוצרים אחרונים שנצפו

logo בניית אתרים