רוטב לכנת מנת פאד תאי ומגוון מנות מוקפצות. דרגת חריפות: מתונה, מתאים להכנת גם מנות צמחוניות. 190 מ"ל
מירין, יחד עם רוטב סויה וסאקה, הוא אחד מאבני היסוד של המטבח היפני. המירין הוא סוג של יין אורז שאליו מוסיפים סוכר. צבעו של המירין ענברי והוא בעל מרקם סירופי סמיך מעט. מירין משמש לצורך הוספת מתיקות עדינה וארומה מעט אלכוהולית. במטבח היפני משמש המירין כחלק ממאכלים מבושלים ברוטב וכתוספת הכרחית למרינדות למזון המיועד לצלייה. כשמשתמשים במירין במרינדות המיועדות לזיגוג מנות צלויות של בשר או דגים הוא מעניק להן ברק נאה וציפוי מעורר תיאבון. במטבח היפני לא משתמשים במירין רק כממתיק, אלא יותר כמרכיב המעניק ברק. חשוב לא להשתמש בכמות גדולה ממנו שכן טעמו יכול להיות דומיננטי יתר על המידה.תוצרת: יפן נפח: 400 מ"ל
אטריות על בסיס קמח חיטה שהוספו להם אבקה טהורה של ירקות שיובשו (עגבניות, גזר, דלעת, תרד וצ'ילי) כדי לתת להם צבע וטעם ייחודיים. ניתן להשתמש באטריות בכל מתכון שדורש אטריות חיטה – מרקים או מנות מוקפצות – בהתאם למרכיבים שבמתכון. יש לבשל את האטריות במים לפני השימוש לפי הוראות היצרן.תוצרת: סין נפח: 454 גרם
אטריות שמקורן במטבח היפני. אטריות סובה מבוססות על קמח כוסמת, לרוב בתוספת קמח חיטה (ולכן הן אינן מתאימות לרגישים לגלוטן). אטריות סובה הן דקות, צבען חום וטעמן מעט אגוזי. אטריות סובה דורשות בישול מהיר ומיד לאחר מכן שטיפה במים קרים כדי להיפטר מעודפי העמילן. אטריות סובה, חמות או קרות, משמשות להכנת סלטים קרים, מנות מוקפצות ומרקים.תוצרת: סין נפח: 300 גרם