אסייתי

מספר המוצרים בסל : 0
  1. דלישס
  2. מזווה
  3. /
  4. אסייתי
0
שמן שומשום

שמן שומשום

שמן שומשום הוא אחד המרכיבים הבסיסיים והמסורתיים במטבחי מזרח אסיה, בעיקר של יפן, קוריאה וסין. השמן נוצר מכבישה קרה של זרעי שומשום קלוי, צבעו חום זהוב ויש לו ארומה חזקה מאוד של שומשום קלוי. השימוש בו הוא לתיבול, ולא לטיגון, שכן טעמו העז יכול להשתלט על מנה אם משתמשים כשמן טיגון. שמן שומשום נפוץ בשימוש במגוון מנות מוקפצות, מרקים ורטבים, בעיקר אלו שמגיעים מהמטבח היפני, הקוריאני ומהמטבח של צפון סין. שמן שומשום מגיע בצורה טהורה – כשהוא מכיל אך ורק שמן שומשום – ובצורה מעורבת (שמן שומשום בתוספת שמן צמחי). השימוש בשמן הטהור הוא לתיבול בלבד, ואילו בשמן המעורב, שטעמו עדין יותר, ניתן להשתמש כשמן לטיגון מנות מוקפצות.
185 מ"ל
מחיר: 18.90
שמן שומשום לא מזוכך

שמן שומשום לא מזוכך

שמן שומשום לא מזוכך, מופק מזרעי שומשום קלויים. בעל טעם חזק ועוצמתי לתיבול מגוון מנות מהמטבח האסיאתי.
207 מ"ל

    מחיר: 21.90
    שמן צ'ילי

    שמן צ'ילי

    שמן צ'ילי הוא שמן צמחי שהושרו בו פלפלי צ'ילי חריפים. השמן מסונן, צבעו נוטה לאדום בהיר והוא בעל חריפות וניחוח של פלפלי צ'ילי. השמן משמש בעיקר לתיבול מנות מוכנות לפני ההגשה – מרקים, מנות נודלס או מנות אורז – למרות שניתן להשתמש בו גם כתוספת למרינדות, לרטבים ולתיבול בזמן ההקפצה.
    185 מ"ל
    מחיר: 15.90
    רוטב שזיפים חמוץ מתוק

    רוטב שזיפים חמוץ מתוק

    רוטב מהמטבח הסיני שמשמש כרוטב טבילה למאכלים מטוגנים כמו אגרול, כדורי בשר, פירות-ים מטוגנים בבלילה ועוד. הרוטב הסמיך – שמצטיין בצבע צהבהב ובטעם חמוץ-מתוק – מבוסס על שזיפים, חומץ וסוכר. מלבד השימוש המקורי כרוטב טבילה הוא פופולרי גם כמרכיב במרינדות וברטבים.
    700 מ"ל
    מחיר: 21.90
    רוטב קארי צהוב

    רוטב קארי צהוב

    רוטב קארי צהוב מוכן לאכילה בתוך 5 דקות בלבד. הרוטב כולל מחית קארי צהובה המורכבת משום, לימונית, צ׳ילי אדום, שאלוט, גאלנגל, תמרינד, כוסברה, בזיליקום, קפיר ליים, כמון, ג׳ינג׳ר, כורכום, חילבה, שומר, חרדל, תערובת תבלינים טחונים (הל, קינמון, ציפורן, עלי דפנה ואגוז מוסקט) חלב קוקוס, מחית שרימפס, רוטב דגים ומגוון תבלינים אסיאתים.
    דרגת חריפות: נמוכה
    300 גרם
    מחיר: 29.90
    רוטב קארי ירוק

    רוטב קארי ירוק

    רוטב קארי ירוק מוכן לאכילה בתוך 5 דקות בלבד. הרוטב כולל מחית קארי ירוק, חלב קוקוס, מחית שרימפס, רוטב דגים ומגוון תבלינים אסיאתים.
    דרגת חריפות: גבוהה
    300 גרם
    מחיר: 29.90
    רוטב צדפות

    רוטב צדפות

    רוטב צדפות המבוסס על מרק צדפות מצומצם לציר עשיר ועמוק. מעניק לתבשילים טעם אוממי בעל מליחות מעודנת
    255 גרם
    מחיר: 27.90
    רוטב פונזו יאמאסה

    רוטב פונזו יאמאסה

    רוטב יפני, אשר מוגש לרוב יחד עם סשימי או טטאקי
    500 מ"ל
    מחיר: 28.90
    רוטב פאד תאי

    רוטב פאד תאי

    רוטב לכנת מנת פאד תאי ומגוון מנות מוקפצות.
    דרגת חריפות: מתונה, מתאים להכנת גם מנות צמחוניות.
    190 מ"ל

    מחיר: 14.90
    רוטב סויה כהה

    רוטב סויה כהה

    רוטב סויה כהה, מתאים כמרינדה ורוטב למנות מוקפצות בווק. מוסיף עומק של טעם וצבע למגוון מנות
    250 מ"ל

      מחיר: 13.90
      רוטב סויה בהיר

      רוטב סויה בהיר

      רוטב סויה בהיר, מתאים כמרינדה ורוטב למנות מוקפצות בווק. בעל טעם עדין ומליחות מתונה
      250 מ"ל

        מחיר: 13.90
        רוטב מיקס קארי

        רוטב מיקס קארי

        קארי הוא הוא השם שנתנו אנשי המערב לתערובות תיבול שמקורן בתת היבשת ההודית. את מקור השם מייחסים, על פי גרסה אחת, לעלי צמח הקארי; על פי גרסה אחרת מדובר ב"תבשיל חם" בלשון אחד הניבים המקומיים; וכך או כך – בתרבות הבישול ההודית לא קיימות תערובות מוכנות שנקראות בשם קארי. האנגלים, בתקופת שלטונם בהודו, העניקו את השם "קארי" לתערובות תיבול מקומיות ובהשאלה גם לתבשילים שמבוססים עליהן. קארי, כתערובת תיבול, עשה את דרכו למדינות נוספות במזרח אסיה, ביניהן סין, יפן ועוד.  קארי יפני נמכר כמחית יבשה ומוצקה המגיעה בטבלאות עבות מחולקות לקוביות (בדומה לקוביות שוקולד). קארי יפני מיוצר על ידי בישול ירקות במים – ירקות בלבד לקבלת גרסה צמחונית, או בתוספת בשר או דגים ופירות ים – יחד עם קוביות קארי.  מלבד תערובות תבלינים מכילות קוביות קארי יפניות גם עמילן שתורם להפיכת רוטב הקארי לסמיך במיוחד. רוטב קארי יפני משמש גם כרוטב תיבול שהוא חלק ממאכלי אטריות ומאכלי טיגון עמוק.
        תוצרת: יפן  
        נפח: 100 גר'  
        מחיר: 22.90
        רוטב דגים

        רוטב דגים

        רוטב דגים מעודן מבוסס על דג האנשובי להכנת מגוון מנות מהמטבח התאילנדי
        200 מ"ל
          מחיר: 9.90
          רוטב בוטנים תאילנדי

          רוטב בוטנים תאילנדי

          רוטב בוטנים מוכן לשימוש. מתאים כמרינדה לעוף, לטבילת רול ויאטנאמי או אגרול, רוטב לסלט אסיאתי ועוד מגוון שימושים. הרוטב מכיל קרם קוקוס, ממרח תמרהינדי, קארי מסמאן וקארי אדום, בצלצלי שאלוט כפיר ליים, שום, ג׳ינג׳ר ותערובת תבלינים
          190 מ"ל
          מחיר: 14.90
          קרם קוקוס

          קרם קוקוס

          נוזל הקוקוס, שנקרא גם חלב קוקוס או קרם קוקוס (תלוי באחוז השומן שלו), נוצר מסחיטה של "בשר" אגוז הקוקוס. חלב קוקוס משמש לבישול בדרום מזרח אסיה ובהודו ושכנותיה – בעיקר של מנות קארי, מרקים וקינוחים. חלב קוקוס מגיע ברמות שומן שונות שמתאימות למגוון מאכלים. השימוש בחלב קוקוס מזכיר מעט את השימוש שנעשה בשמנת מתוקה לבישול במטבחים מערביים. בדומה לשמנת מתוקה, גם חלב קוקוס יכול להישבר כשמרתיחים אותו זמן רב מדי. 

          1000 מ"ל 20-22% ללא גלוטן

          מחיר: 24.90
          קמח אורז

          קמח אורז

          קמח שנוצר מטחינה של אורז לאבקה. צבעו של הקמח לבן, הוא אינו מכיל גלוטן ולכן מתאים לסובלים מרגישות לגלוטן. קמח אורז משמש להכנה של קינוחים, להסמכה של רטבים ולהכנת בצקים מאודים ומאפים שונים. קיימים שני סוגים של קמח אורז – רגיל ודביק. קמח אורז דביק (שנקרא גם "קמח אורז מתוק" ביפן) מיוצר מאורז דביק, הוא מכיל יותר עמילן מקמח אורז רגיל ולכן בעל יכולת גבוהה של הסמכת נוזלים.
          400 גרם
          מחיר: 9.90
          פנקו

          פנקו

          פירורי לחם שמקורם במטבח היפני. המטבח היפני נודע ביכולתו להטמיע השפעות חיצוניות ולהפוך אותן ליפניות, ופנקו הוא דוגמא טובה לכך. לחם הגיע ליפן בעת החדשה המוקדמת, בסביבות המאה ה-16, בעזרת סוחרים ומיסיונרים. היפנים ייצרו גרסה משלהם לפירורי לחם, הלא היא הפנקו. בדומה לפירורי לחם מערביים, הפנקו מיוצרים מלחם שנאפה במיוחד ונטחן, אולם בשונה מהם הם מצטיינים במרקם פריך יותר ובפירורים גדולים יותר. פנקו מתאימים במיוחד לציפוי מאכלים שעוברים טיגון עמוק (שניצל למשל) והם מעניקים מרקם פריך יותר וסופגים פחות שומן בזמן הטיגון. בכל מאכל שבו מצפים חומרי גלם בפירורי לחם לפני טיגון, כדאי ומומלץ להחליף את פירורי הלחם שבמתכון בפנקו.
          200 גרם
          מחיר: 8.90
          פניני טפיוקה

          פניני טפיוקה

          טפיוקה הוא עמילן שמופק משורש צמח הקאסבה. השורש, שמקורו בדרום אמריקה, הפך נפוץ בכל רחבי העולם ופופולרי במיוחד במטבחים אסייתיים. פניני טפיוקה מיוצרות מעיסת טפיוקה רטובה שנדחסת דרך מסננת. הפנינים המתקבלות עוברות ייבוש והן משמשות במזרח אסיה, לאחר שהן מבושלות במים,  למגוון קינוחים שמוסיפים להם חלב קוקוס ממותק, פירות טריים ומשומרים וקרח גרוס.
          תוצרת: תאילנד
           נפח: 500 גרם
          מחיר: 13.90
          ערכה להכנת פאד תאי

          ערכה להכנת פאד תאי

          ערכה להכנת מנת פאד תאי הכוללת אטריות אורז, רוטב פאד תאי, בצל ירוק מיובש, אבקת צ׳ילי ואגוזי קשיו קצוצים. הערכה מתאימה להכנת שתי מנות בתוך 10 דקות בלבד.
          דרגת חריפות: בינונית.
          משקל: 300 גרם
          מחיר: 29.90
          מירין

          מירין

          מירין, יחד עם רוטב סויה וסאקה, הוא אחד מאבני היסוד של המטבח היפני. המירין הוא סוג של יין אורז שאליו מוסיפים סוכר. צבעו של המירין ענברי והוא בעל מרקם סירופי סמיך מעט. מירין משמש לצורך הוספת מתיקות עדינה וארומה מעט אלכוהולית. במטבח היפני משמש המירין כחלק ממאכלים מבושלים ברוטב וכתוספת הכרחית למרינדות למזון המיועד לצלייה. כשמשתמשים במירין במרינדות המיועדות לזיגוג מנות צלויות של בשר או דגים הוא מעניק להן ברק נאה וציפוי מעורר תיאבון. במטבח היפני לא משתמשים במירין רק כממתיק, אלא יותר כמרכיב המעניק ברק. חשוב לא להשתמש בכמות גדולה ממנו שכן טעמו יכול להיות דומיננטי יתר על המידה.
          תוצרת: יפן 
          נפח: 400 מ"ל



          מחיר: 31.90
          מחית קארי צהוב

          מחית קארי צהוב

          מחית להכנת קארי צהוב. המחית מכילה שום, לימונית, צ׳ילי אדום, שאלוט, גאלנגל, תמרינד, כוסברה, בזיליקום, קפיר ליים, כמון, ג׳ינג׳ר, כורכום, חילבה, שומר, חרדל, תערובת תבלינים טחונים (הל, קינמון, ציפורן, עלי דפנה ואגוז מוסקט)
          דרגת חריפות: מתונה.
          משקל: 70 גרם

          *המחית מכילה גלוטן / צמחונית
          מחיר: 15.90
          מחית קארי מסמאן

          מחית קארי מסמאן

          מחית להכנת קארי מסמאן. המחית מכילה אבקת מסמאן, לימונית, צ׳ילי אדום, שאלוט, גאלנגל, תמרינד, כוסברה, זרעי הל, קפיר ליים. דרגת חריפות: מתונה.
          משקל: 70 גרם


          ללא גלוטן/ צמחונית
          מחיר: 15.90
          מחית קארי ירוק

          מחית קארי ירוק

          מחית קארי ירוק Green curry paste מחית להכנת קארי ירוק. המחית מכילה שום, לימונית, צ׳ילי, שאלוט, גאלנגל, תמרינד, כוסברה, בזיליקום, קפיר ליים, כמון, ג׳ינג׳ר, כורכום, אגוז מוסקט, אבקת פלפל לבן.
          דרגת חריפות: גבוהה.
          משקל: 70 גרם

          ללא גלוטן/ צמחונית
          מחיר: 15.90
          מחית קארי אדום

          מחית קארי אדום

          מחית להכנת קארי אדום. המחית מכילה שום, לימונית, צ׳ילי אדום, שאלוט, גאלנגל, ממרח תמרינד, כוסברה, בזיליקום, קפיר ליים, כמון, ג׳ינג׳ר, אבקת פלפל לבן.
          דרגת חריפות: בינונית
          משקל: 70 גרם

          בינונית ללא גלוטן/ צמחונית
          מחיר: 15.90
          מחית למרק טום קה

          מחית למרק טום קה

          מחית להכנת מרק טום קה. המחית מכילה גלנגל, מחית תמרינד, לימונית, בצלצלי שאלוט, שמן סויה, סוכר, מלח, כוסברה, קפיר ליים, צ׳ילי אדום מיובש ושום.
          דרגת חריפות: מתונה
          משקל: 70 גרם

          ללא גלוטן/צמחונית
          מחיר: 15.90
          מחית למרק טום יאם

          מחית למרק טום יאם

          מחית להכנת מרק טום יאם. המחית מכילה תמרינד, שאלוט, שום, סוכר, לימונית, צ׳ילי, גאלנגל, קפיר ליים, כוסברה ומלח.
          דרגת חריפות: גבוהה
          משקל: 70 גרם

          ללא גלוטן/ צמחונית
          מחיר: 15.90
          חומץ אורז

          חומץ אורז

          חומץ אורז הוא החומץ הנפוץ ביותר במטבחי מזרח אסיה (יפן, סין, ויאטנם וקוריאה). חומץ אורז מיוצר מאורז מותסס או מהמשקעים הנותרים לאחר התססת אורז בתהליך ייצור סאקה. חומץ אורז מתאפיין בצבע בהיר, בחמיצות עדינה ובניחוח מעט מתקתק, והוא מרכיב הכרחי בהכנת אורז לסושי, במרינדות ובמטבלים נפוצים במטבח היפני. לא ניתן להחליף חומץ אורז בחומץ מערבי, שכן פרופיל הטעמים שלו ייחודי.
          תוצרת: יפן  
          נפח: 500 מ"ל
          מחיר: 22.90
          בסיס למרק טום קה

          בסיס למרק טום קה

          מרקם טום קא תאילנדי מוכן לאכילה בתוך 5 דקות! המרק מכיל מחית טום קה, חלב קוקוס ותבלינים, יש להוסיף רק חלבון לבחירתכם וירקות
          משקל: 250 גרם
          מחיר: 29.90
          בסיס למרק טום יאם

          בסיס למרק טום יאם

          מרק טום יאם מוכן לאכיל בתוך 5 דקות! המרק מכיל מחית טום יאם, חלב קוקוס ותבלינים. יש להוסיף רק דגים וירקות והמנה מוכנה.
          משקל: 250 גרם
          מחיר: 29.90
          אטריות עם דלעת

          אטריות עם דלעת

          אטריות על בסיס קמח חיטה שהוספו להם אבקה טהורה של ירקות שיובשו (עגבניות, גזר, דלעת, תרד וצ'ילי) כדי לתת להם צבע וטעם ייחודיים. ניתן להשתמש באטריות בכל מתכון שדורש אטריות חיטה – מרקים או מנות מוקפצות  – בהתאם למרכיבים שבמתכון. יש לבשל את האטריות במים לפני השימוש לפי הוראות היצרן.
          תוצרת: סין 
          נפח: 454 גרם



          מחיר: 12.90
          אטריות סובה

          אטריות סובה

          אטריות שמקורן במטבח היפני. אטריות סובה מבוססות על קמח כוסמת, לרוב בתוספת קמח חיטה (ולכן הן אינן מתאימות לרגישים לגלוטן). אטריות סובה הן דקות, צבען חום וטעמן מעט אגוזי. אטריות סובה דורשות בישול מהיר ומיד לאחר מכן שטיפה במים קרים כדי להיפטר מעודפי העמילן. אטריות סובה, חמות או קרות, משמשות להכנת סלטים קרים, מנות מוקפצות ומרקים.
          תוצרת: סין 
          נפח: 300 גרם



          מחיר: 13.90
          אטריות ביצים

          אטריות ביצים

          אטריות שמקורן במטבח הסיני והפכו נפוצות בכל רחבי מזרח אסיה. האטריות עשויות מתערובת של קמח חיטה וביצים וצבען צהבהב.  אטריות ביצים מגיעות במגוון צורות – עגולות, שטוחות, רחבות ודקות – והן משמשות כתוספת למרקים או להקפצה, לאחר שעברו בישול במים.
          תוצרת: סין  
          נפח: 454 גרם
          מחיר: 12.90
          אטריות אודון

          אטריות אודון

          אטריות שמקורן במטבח היפני. אטריות אודון מבוססות על קמח חיטה והן עבות מאוד ובעלות צורה עגולה. לאטריות אודון צבע לבן בהיר, מרקם נגיס רך וטעם נייטרלי. אטריות אודון מוגשות במרקים או משמשות כבסיס למנות מוקפצות ולמנות אטריות עם רוטב קארי, והן מתאימות לרטבים בעלי טעם חזק ומודגש. ביפן נאכלות האודון כשהן טריות, אולם במערב ניתן להשיג אותן כשהן משווקות בגרסה מיובשת ובגרסה טרייה ארוזה בוואקום שנקראת "נאמה אודון".
          תוצרת: סין 
          נפח: 300 גרם
          מחיר: 15.90
          אבקת וואסבי

          אבקת וואסבי

          ווסאבי הוא שורש צמח, קרוב משפחה של החזרת המוכרת לנו, נפוץ בשימוש במטבח היפני. בדומה לחזרת גם לווסאבי חריפות שנובעת מאדים נדיפים שמגרים את חלל האף. שורש ווסאבי טרי הוא עניין נדיר, גם ביפן ולכן נוצרו לו תחליפים בדמות משחות מוכנות שמגיעות בשפופרת או אבקות שלהן יש להוסיף מים. אבקת ווסאבי משמשת להכנת מחית ווסאבי, המוגשת כתיבול במגש הסושי והסשימי. לאחר ערבוב האבקה במעט מים מתקבלת עיסה חלקה בצבע ירקרק ובמרקם של פלסטלינה.
          תוצרת: סין  
          נפח: 35 גרם
          מחיר: 12.90
          logo בניית אתרים