1. דלישס
  2. מזווה
  3. אסייתי

קרם קוקוס

קרם קוקוס
נוזל הקוקוס, שנקרא גם חלב קוקוס או קרם קוקוס (תלוי באחוז השומן שלו), נוצר מסחיטה של "בשר" אגוז הקוקוס. חלב קוקוס משמש לבישול בדרום מזרח אסיה ובהודו ושכנותיה – בעיקר של מנות קארי, מרקים וקינוחים. חלב קוקוס מגיע ברמות שומן שונות שמתאימות למגוון מאכלים. השימוש בחלב קוקוס מזכיר מעט את השימוש שנעשה בשמנת מתוקה לבישול במטבחים מערביים. בדומה לשמנת מתוקה, גם חלב קוקוס יכול להישבר כשמרתיחים אותו זמן רב מדי. 

1000 מ"ל 20-22% ללא גלוטן

מחיר: 24.90 ליחידה
לקריאת התקנון לחצו כאן

1. צפון תל אביב - 30 ש"ח
2. ת"א מרכז, רמת השרון, הרצליה, כפר שמריהו, גבעתיים, ר"ג - 40 ש"ח

0

מוצרים אחרונים שנצפו

אבקת וואסבי

ווסאבי הוא שורש צמח, קרוב משפחה של החזרת המוכרת לנו, נפוץ בשימוש במטבח היפני. בדומה לחזרת גם לווסאבי חריפות שנובעת מאדים נדיפים שמגרים את חלל האף. שורש ווסאבי טרי הוא עניין נדיר, גם ביפן ולכן נוצרו לו תחליפים בדמות משחות מוכנות שמגיעות בשפופרת או אבקות שלהן יש להוסיף מים. אבקת ווסאבי משמשת להכנת מחית ווסאבי, המוגשת כתיבול במגש הסושי והסשימי. לאחר ערבוב האבקה במעט מים מתקבלת עיסה חלקה בצבע ירקרק ובמרקם של פלסטלינה.
תוצרת: סין  
נפח: 35 גרם
מחיר: 12.90
logo בניית אתרים