1. דלישס
  2. מזווה
  3. אסייתי

רוטב צדפות

רוטב צדפות
רוטב צדפות המבוסס על מרק צדפות מצומצם לציר עשיר ועמוק. מעניק לתבשילים טעם אוממי בעל מליחות מעודנת
255 גרם
מחיר: 27.90 ליחידה
לקריאת התקנון לחצו כאן

1. צפון תל אביב - 30 ש"ח
2. ת"א מרכז, רמת השרון, הרצליה, כפר שמריהו, גבעתיים, ר"ג - 40 ש"ח

0

מוצרים אחרונים שנצפו

אטריות אודון

אטריות שמקורן במטבח היפני. אטריות אודון מבוססות על קמח חיטה והן עבות מאוד ובעלות צורה עגולה. לאטריות אודון צבע לבן בהיר, מרקם נגיס רך וטעם נייטרלי. אטריות אודון מוגשות במרקים או משמשות כבסיס למנות מוקפצות ולמנות אטריות עם רוטב קארי, והן מתאימות לרטבים בעלי טעם חזק ומודגש. ביפן נאכלות האודון כשהן טריות, אולם במערב ניתן להשיג אותן כשהן משווקות בגרסה מיובשת ובגרסה טרייה ארוזה בוואקום שנקראת "נאמה אודון".
תוצרת: סין 
נפח: 300 גרם
מחיר: 15.90
מירין

מירין, יחד עם רוטב סויה וסאקה, הוא אחד מאבני היסוד של המטבח היפני. המירין הוא סוג של יין אורז שאליו מוסיפים סוכר. צבעו של המירין ענברי והוא בעל מרקם סירופי סמיך מעט. מירין משמש לצורך הוספת מתיקות עדינה וארומה מעט אלכוהולית. במטבח היפני משמש המירין כחלק ממאכלים מבושלים ברוטב וכתוספת הכרחית למרינדות למזון המיועד לצלייה. כשמשתמשים במירין במרינדות המיועדות לזיגוג מנות צלויות של בשר או דגים הוא מעניק להן ברק נאה וציפוי מעורר תיאבון. במטבח היפני לא משתמשים במירין רק כממתיק, אלא יותר כמרכיב המעניק ברק. חשוב לא להשתמש בכמות גדולה ממנו שכן טעמו יכול להיות דומיננטי יתר על המידה.
תוצרת: יפן 
נפח: 400 מ"ל



מחיר: 31.90
logo בניית אתרים