שמן המופק משקדים איכותיים, מקור לויטמין E, בעל גוון בהיר וארומה חזקה.
עגבניות מרוסקות דק בריכוז גבוה בתוספת מלח, אורגנו, בזיליקום ובצל. מתאים לשימוש לפיצה. ללא צורך בבישול או תיבול נוסף.400 גרם
ללא חומרים משמרים וללא תוספת סוכר. העגבניות של מוטי נקטפות בשיא העונה ונכנסות לפחית בתוך 10 שעות בלבד מרגע הקטיף! הרסק מתאים לשימוש במגוון גדול מאוד של תבשילים מהמטבח האיטלקי אבל לא רק. שקשוקה, מפרום, דגים חריפים בכולם ניתן ומומלץ להשתמש בעגבניות של מוטי
קמח מחיטה אמריקאית מובחרת, מושלם ליצירת נפח איכותי באפיית לחמים. מתאים במיוחד לשימוש במכונה אוטומטית לאפיית לחם ביתי.משקל: 1 ק"ג
פסטה בעלה שטח פנים רחב מומלצת בעיקר עם רטבי עגבניות ובשר 500 גרם
הצורה המוכרת והפופולארית ביותר. פסטה קצרה וחלולה בעלת פני שטח מחורצים וקצוות אלכסוניים. מצויינת לשימוש במאפי פסטה שונים, ולהגשה עם רטבים מיוחדים על בסיס ירקות כמו קישואים, חצילים, וארטישוקים.500 גרם
רוטב לכנת מנת פאד תאי ומגוון מנות מוקפצות. דרגת חריפות: מתונה, מתאים להכנת גם מנות צמחוניות. 190 מ"ל
פסטה בצורה של אורז מתאימה במיוחד למרקים סמיכים.500 גרם
פסטה בעלה שטח פנים רחב מומלצת בעיקר עם רטבי עגבניות ובשר
זיתים גדולים בעלי גוון ירוק בהיר ומרקם פריך ובשרני
צינורות פסטה קצרה, חלולים ובעלי חריצים שאוחזים היטב את הרטבים. מתאימה במיוחד לרטבי עגבניות ובשר.
פסטה ארוכה (מגולגלת) מומלצת בעיקר עם רטבים כבדים. ראגו ורטבי שמנת ועגבניות.500 גרם
פסטה ארוכה (מגולגלת) מחיטה וביצים, מומלצת בעיקר עם רטבים כבדים. ראגו ורטבי שמנת ועגבניות.250 גרם
פסטה קצרה יותר מהריגטוני הקלאסי, מתאימה לרטבים עשירים של בשר ורטבי שמנת.500 גרם
מירין, יחד עם רוטב סויה וסאקה, הוא אחד מאבני היסוד של המטבח היפני. המירין הוא סוג של יין אורז שאליו מוסיפים סוכר. צבעו של המירין ענברי והוא בעל מרקם סירופי סמיך מעט. מירין משמש לצורך הוספת מתיקות עדינה וארומה מעט אלכוהולית. במטבח היפני משמש המירין כחלק ממאכלים מבושלים ברוטב וכתוספת הכרחית למרינדות למזון המיועד לצלייה. כשמשתמשים במירין במרינדות המיועדות לזיגוג מנות צלויות של בשר או דגים הוא מעניק להן ברק נאה וציפוי מעורר תיאבון. במטבח היפני לא משתמשים במירין רק כממתיק, אלא יותר כמרכיב המעניק ברק. חשוב לא להשתמש בכמות גדולה ממנו שכן טעמו יכול להיות דומיננטי יתר על המידה.תוצרת: יפן נפח: 400 מ"ל
פסטה לינגוויני דקה וצרה, בתוספת טעמי כמהין משובח. מתאימה במיוחד עם רטבים על בסיס שמנת. 250 גרם
פסטה לינגוויני דקה וצרה, בתוספת דיו שחור של הדיונון. מתאימה במיוחד עם רטבים על בסיס דגים ופירות ים. בעלת טעם ים עדין. 250 גרם
אורז תאילנדי מסוג יסמין.1 ק"ג
אטריות על בסיס קמח חיטה שהוספו להם אבקה טהורה של ירקות שיובשו (עגבניות, גזר, דלעת, תרד וצ'ילי) כדי לתת להם צבע וטעם ייחודיים. ניתן להשתמש באטריות בכל מתכון שדורש אטריות חיטה – מרקים או מנות מוקפצות – בהתאם למרכיבים שבמתכון. יש לבשל את האטריות במים לפני השימוש לפי הוראות היצרן.תוצרת: סין נפח: 454 גרם
אטריות שמקורן במטבח היפני. אטריות סובה מבוססות על קמח כוסמת, לרוב בתוספת קמח חיטה (ולכן הן אינן מתאימות לרגישים לגלוטן). אטריות סובה הן דקות, צבען חום וטעמן מעט אגוזי. אטריות סובה דורשות בישול מהיר ומיד לאחר מכן שטיפה במים קרים כדי להיפטר מעודפי העמילן. אטריות סובה, חמות או קרות, משמשות להכנת סלטים קרים, מנות מוקפצות ומרקים.תוצרת: סין נפח: 300 גרם